+31(0)248444007 welcome@hotelnimma.nl

Eten & drinken

In een industriële ruimte en een relaxte sfeer kun je bij Nimma genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. Kom een heerlijk kopje koffie drinken met een huisgemaakt taartje of lekker kletsen met een cocktail en wat borrelhapjes, de keuze is aan jou!

Hotel Nimma Bestek Icoon

Menukaart Nimma

Een creatieve chef, een ervaren team en een bruisende omgeving staan aan de basis van het menu. Verwacht een mix van gerechten die je zintuigen prikkelen en je nieuwsgierig maken, maar die ook vertrouwd en toegankelijk zijn. Daarnaast creëert Chef Tom iedere avond weer een nieuw Chef’s Menu. Voor een eerlijke prijs kun je genieten van twee of drie gangen van hoog niveau.

Tafeltje reserveren?

Wilt u een tafeltje reserveren? Bel: dan naar +31 (0) 24 844 40 07  of mail naar restaurant@hotelnimma.nl 

Feestje?

Naast hip hotel en restaurant is NIMMA tevens een toffe feestlocatie voor uw verjaardag, bedrijfsborrel of bruiloft. Wij kunnen uw feest op maat maken, lekkere hapjes serveren we gedurende de avond en afsluiten met een late night snack of een compleet verzorgd walking dinner kan ook allemaal. Ook een prachtig huwelijksdiner en -feest zijn bij NIMMA mogelijk, we stellen samen met jullie de ultieme droomdag tot in de puntjes samen.

Open op

Receptie:
Dagelijks van 10:00 – 20:00

Restaurant:
Ma t/m vrij 11:00 – 22:00
Za t/m zo 11:00 – 23:00

Inchecken

U kunt bij ons inchecken tussen 15:00 - 22:00 uur, arriveert u later?  Geen probleem, laat het ons van te voren weten. Bel gerust wij helpen u graag!

Hotel Nimma 2023 ©
Privacybeleid

Website door: