+31(0)248444007 welcome@hotelnimma.nl

Eten & drinken

In een industriële ruimte en een relaxte sfeer kun je bij Nimma genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. Kom een heerlijk kopje koffie drinken met een huisgemaakt taartje of lekker kletsen met een cocktail en wat borrelhapjes, de keuze is aan jou!

 Beste en gewaardeerde gasten van hotel Nimma,

 MEDEDELING!!!                 MEDEDELING!!!                 MEDEDELING!!!

Hotel en Restaurant Nimma, toch een instituut in Nijmegen en een begrip tot ver over de landsgrenzen. Waarom houdt het restaurant er dan mee op, hebben ze dan geen opvolgers, loop het niet goed? Nee dat is het niet, het is juist de onzekerheid dat wij geen vakbekwaamheid personeel kunnen krijgen, maar wel de gastvrijheid en service willen en blijven aanbieden en waarborgen.

Helaas hebben we moeten besluiten om vanaf 01-10-2023 ons restaurant en rooftopbar te sluiten. Dit i.v.m. de aanhoudende crisis en structureel personeelstekort.

***Het hotel blijft wel open voor overnachtingen en ontbijt!!!

Wij directie van Hotel Nimma Stay Solutions willen de service kunnen bieden en geven zoals voor de corona het geval was. En op dit moment kunnen wij dit niet waar maken.

De hotelbar blijft wel geopend voor onze hotelgasten, zodat deze een “afzakkertje” kunnen nuttigen in de hotelbar en/of lobby.

U bent natuurlijk nog steeds welkom om te genieten van ons ontbijtbuffet.

Mochten er gasten zijn die met meerdere mensen willen komen ontbijten zonder overnachting kunnen ze via ons mailadres contact opnemen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze gastvrijheid en Hospitality staan bij ons op de eerste plaats, en we hopen u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met een warme en zeer vriendelijke groet,

Directie Hotel Nimma

Directie B2works

Hotel Nimma Bestek Icoon

Menukaart Nimma

Een creatieve chef, een ervaren team en een bruisende omgeving staan aan de basis van het menu. Verwacht een mix van gerechten die je zintuigen prikkelen en je nieuwsgierig maken, maar die ook vertrouwd en toegankelijk zijn. Daarnaast creëert Chef Tom iedere avond weer een nieuw Chef’s Menu. Voor een eerlijke prijs kun je genieten van twee of drie gangen van hoog niveau.

Tafeltje reserveren?

Wilt u een tafeltje reserveren? Bel: dan naar +31 (0) 24 844 40 07  of mail naar restaurant@hotelnimma.nl 

Feestje?

Naast hip hotel en restaurant is NIMMA tevens een toffe feestlocatie voor uw verjaardag, bedrijfsborrel of bruiloft. Wij kunnen uw feest op maat maken, lekkere hapjes serveren we gedurende de avond en afsluiten met een late night snack of een compleet verzorgd walking dinner kan ook allemaal. Ook een prachtig huwelijksdiner en -feest zijn bij NIMMA mogelijk, we stellen samen met jullie de ultieme droomdag tot in de puntjes samen.

Open op

Receptie:
Dagelijks 12:00 tot 07:00 open

Restaurant:
12:00 - 21:00

Bar:
11:00 - 22:00 

 

Inchecken

U kunt bij ons inchecken vanaf 15:00  uur, arriveert u eerder?  Geen probleem, laat het ons van te voren weten. Bel gerust wij helpen u graag!

Hotel Nimma 2023 ©
Privacybeleid

Website door: