+31(0)248444007 welcome@hotelnimma.nl

Eten & drinken

In een industriële ruimte en een relaxte sfeer kun je bij Nimma genieten van ontbijt, lunch, borrel en diner. Kom een heerlijk kopje koffie drinken met een huisgemaakt taartje of lekker kletsen met een cocktail en wat borrelhapjes, de keuze is aan jou!

 Beste gasten van hotel Nimma,

Helaas hebben wij moeten besluiten om vanaf 1 oktober 2023 het restaurant en rooftopbar van ons mooie hotel te sluiten.

We hebben een goedlopend restaurant maar door aanhoudend en structureel personeelstekort hebben wij deze moeilijke beslissing genomen, vooral omdat we onze service en gastvrijheid willen blijven garanderen.

Natuurlijk blijft het Nimma hotel geopend voor overnachting en ontbijt!!

Eveneens blijft onze hotelbar geopend voor hotelgasten zodat u  kunt blijven genieten van een drankje in bar en lobby.

U blijft natuurlijk ook welkom om te genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet van 7.00u. tot 10.30u. Wilt u met meerdere personen ontbijten zonder een overnachting dan kunt u via ons mailadres contact opnemen en kijken we samen naar de mogelijkheden.

Gastvrijheid blijft bij ons op de eerste plaats staan en wij zien u graag snel terug in ons gezellige Nimma hotel.

 

Met een warme en vriendelijke groet,

Directie Hotel Nimma

Hotel Nimma Bestek Icoon

Menukaart Nimma

Een creatieve chef, een ervaren team en een bruisende omgeving staan aan de basis van het menu. Verwacht een mix van gerechten die je zintuigen prikkelen en je nieuwsgierig maken, maar die ook vertrouwd en toegankelijk zijn. Daarnaast creëert Chef Tom iedere avond weer een nieuw Chef’s Menu. Voor een eerlijke prijs kun je genieten van twee of drie gangen van hoog niveau.

Tafeltje reserveren?

Wilt u een tafeltje reserveren? Bel: dan naar +31 (0) 24 844 40 07  of mail naar restaurant@hotelnimma.nl 

Feestje?

Naast hip hotel en restaurant is NIMMA tevens een toffe feestlocatie voor uw verjaardag, bedrijfsborrel of bruiloft. Wij kunnen uw feest op maat maken, lekkere hapjes serveren we gedurende de avond en afsluiten met een late night snack of een compleet verzorgd walking dinner kan ook allemaal. Ook een prachtig huwelijksdiner en -feest zijn bij NIMMA mogelijk, we stellen samen met jullie de ultieme droomdag tot in de puntjes samen.

Open op

Receptie:
Dagelijks 12:00 tot 07:00 open

Bar:
12:00 - 23:00 

 

Inchecken

U kunt bij ons inchecken vanaf 15:00  uur, arriveert u eerder?  Geen probleem, laat het ons van te voren weten. Bel gerust wij helpen u graag!

Hotel Nimma 2024 ©
Privacybeleid

Website door: