+31(0)248444007 welcome@hotelnimma.nl

Kamers van Hotel Nimma

Kamers

Nimma Cozy

Voor een gezellige nacht met je geliefde of om je even terug te trekken in je eentje. Onze meest betaalbare en knusse kamer heeft alles wat je nodig hebt; een comfortabel bed, een badkamer met douche, een flat-screen TV en gratis Wi-Fi.

Nimma Comfort

Is Nimma Cozy te knus voor je? Nimma Comfort is genereus; meer licht, een breed uitzicht en genoeg ruimte om je salsa lessen te oefenen.
Op de Nimma comfort kamer kunt u gebruik maken van één groot tweepersoonsbed.

Nimma Family

Nimma houdt van kinderen. Voor degene die Nijmegen willen verkennen met hun kleine of voor degene die nooit oud worden, biedt Hotel Nimma kindvriendelijke appartementen aan.

Nimma Stay

Meer ruimte, mer comfort. Voor degenen die zelf willen koken, bieden we appartementen aan met eigen keuken. De ideale uitvalsbasis voor een comfortabel langer verblijf.

Nimma Friends

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nimma Friends is de beste keuze voor groepen en kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een zespersoons kamer. Ideaal voor vriendengroepen, rockbands of roeiteams.

Neem contact met ons op

Klik op de onderstaande knop en laat je gegevens achter. Wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken.

Open op

Receptie:
Dagelijks 12:00 tot 07:00 open

Bar:
12:00 - 23:00 

 

Inchecken

U kunt bij ons inchecken vanaf 15:00  uur, arriveert u eerder?  Geen probleem, laat het ons van te voren weten. Bel gerust wij helpen u graag!

Hotel Nimma 2023 ©
Privacybeleid

Website door: